الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

بی توجهی فدراسیون به بعد کیفی لیگ برتر بسکتبال زنان|پیروزی با اختلاف بهمن و شیمیدر در روز نخست

  • کد خبر: ۸۱۶۸۰
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
بی توجهی فدراسیون به بعد کیفی لیگ برتر بسکتبال زنان|پیروزی با اختلاف بهمن و شیمیدر در روز نخست
روز نخست رقابت های لیگ برتر بسکتبال زنان با پیروزی شهرداری گرگان، شیمیدر و گروه بهمن به پایان رسید.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، فصل جدید رقابت‌های سوپرلیگ بسکتبال زنان با دیدار تیم‌های سپهرداد و شهرداری گرگان در تالار بسکتبال آزادی تهران آغاز شد.گرگانی ها بازی را بهتر آغاز کردند تا در کوارتر نخست ۱۶ - ۱۰ پیش بیفتند. سپهرداد اما در کوارتر دوم ۱۷ - ۱۱ جبران کرد تا دو تیم با تساوی در ۲۷ به رختکن بروند.
شاگردان نیکا بیک لیک لی اما در ۱۰ دقیقه سوم بازهم ابتکار عمل را به دست گرفتند و ۱۹ - ۱۰ این وقت را هم گرفتند تا ۴۶ - ۳۷ پیش باشند. برتری گرگان در کوارتر پایانی هم ادامه داشت و سرانجام این دیدار با برتری ۷۰ - ۵۴ به نفع شهرداری گرگان به پایان رسید.
در دومین دیدار شیمیدرقم مطابق پیش‌بینی با جمعی از ملی‌پوشان خود شروع کوبنده‌ای داشت و ۲۸ بر ۶ وقت نخست را به سود خود تمام کرد. شاگردان فرزانه جمامی در کوارتر دوم به خود آمدند و پایاپای جنگیدند تا ۱۲ بر۱۰ این وقت به سود شیمیدر باشد و قمی‌ها ۴۰ بر ۱۶ به رختکن بروند.
در کوارتر سوم دوباره شیمیدر حاکم توپ و میدان شد و ۲۹ - ۷ به برتری رسید. تلاش دو تیم در ۱۰ دقیقه چهارم هم با برتری ۲۳ - ۱۹ شیمیدر تمام شد تا این تیم در نخستین گام ۹۷ بر ۴۲ به پیروزی برسد.
در دیگر دیدار نخستین روز مسابقات تیم بسکتبال بانوان گروه بهمن دبا نتیجه ۱۰۰ بر ۳۱ آکادمی ای‌زی بسکتبال را درهم کوبید.
در این دیدار زهرا عدالت کار موفق شد با ۱۷ امتیاز و ۱۲ ریباند دبل دبل کند. آنا بهشتیان نیز ۱۳ امتیاز و ۸ ریباند داشت تا به اتفاق هم عدالت‌کار با کارایی ۲۱ بهترین بازیکنان دیدار گروه بهمن و ای‌زی بسکتبال بودند.
دلارام وکیلی کاپیتان بهمن نیز با ۱۸ امتیاز و ۳ ریباند به اتفاق عسل نسترن تهرانی با ۱۲ امتیاز و ۹ ریباند هر دو با کارایی ۱۸ از بازیکنان موثر بهمن بودند.
نکته جالب پیروزی ۲۷ - صفر این تیم برابر حریف خود در کوارتر سوم بود! اتفاقی که در سطح اول بسکتبال ایران ابدا جالب نیست. این نشان دهنده تفاوت سطح تیم‌ها در سوپرلیگ ایران است و به نوعی نتیجه بی توجهی فدراسیون به بعد کیفی تیم‌ها و مسابقاتی که در این سطح برگزار می شود!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->